Acupunctuur en Corona

Misschien is het goed om te weten wat acupunctuur voor de mens kan betekenen in deze moeilijke en ook bijzondere tijd. Diegene die zich angstig, gestrest of depressief voelen kunnen bij de acupuncturist terecht. En of de o.a. angst nu komt door de situatie op zich of door b.v. verlies van inkomen en of baan dat maakt geen verschil, voor iedereen is er winst te behalen met acupunctuur. Ook als je besmet geweest bent met corona en je hebt klachten overgehouden zoals vermoeidheid, snel in ademnood etc., kun je bij de acupuncturist terecht.

Zo is het velen van jullie duidelijk geworden dat er in onze levensstijl nodig wat moet veranderen. Natuurlijk rijst dan de vraag: "Wat is dan een gezonde levensstijl?". In de Oosterse geneeswijze wisten ze daar duizenden jaren geleden het antwoord al op te geven. Nu willen wij [TCM therapeuten] deze kennis graag met jullie delen. Dus ook daar kun je voor terecht bij de acupuncturist[e].

Tot slot; laten we niet vergeten dat het ook een hele mooie tijd van bezinning is en is geweest. Een ieder die hier voor open staat heeft dat ook mogen ervaren. Ook moeder Aarde heeft de positieve werking ervan mogen ondervinden.

BURN-OUT – DEPRESSIE – BIPOLAIR EN ACUPUNCTUUR

Voor veel mensen is deze combinatie onbekend terrein. En dat is jammer. Er is namelijk veel winst te behalen door gebruik te maken van acupunctuur.

Lees hier hoe dit werkt.


DE ZOMER

De zomer is het seizoen wat je zou kunnen zien als het seizoen waar 100% yang inzit. De energie gaat naar buiten, we trekken er op uit, er is beweging en activiteit.

>>> Lees verder


Je bent wat je eet

Onderstaand artikel is geschreven door een patiënt van mijn praktijk
Je wilt echt wel gezonder leven, maar ….. Te druk, te moe, geen tijd….. Eten en drinken volgens de Chinese voedingsleer kan je helpen.

>>> Lees verder


Restless Leg Syndrome

Een veel gehoorde klacht in de praktijk. Vanuit westers oogpunt gezien zijn het abnormale en vervelende “sensaties, gevoelens” in de benen, waarbij je het gevoel hebt dat je de benen moet bewegen om er vanaf te komen.

>>> Lees verder


logo facebook logo linkedin

Tel. 06 15 25 25 55
info@zeelandacupunctuur.nl

Van Dusseldorpstraat 7-b
gebouw De Pijlers
Goes