Foto acupunctuur bij kinderen

Acupunctuur bij kinderen

Vanaf nu kunt u bij mij ook terecht voor "Shonishin", Japanse acupunctuur voor kinderen. Dit is een pijnloze behandeling, waarbij niet geprikt wordt. Deze behandeling kan worden ingezet voor o.a. ontwikkelingsstoornissen, slechte weerstand, huidklachten en slaapproblemen.

Shonishin staat voor een pijnloze acupunctuurbehandeling. Het is een non-invasieve methode, wat betekent dat er niet echt geprikt wordt. Er wordt gebruik gemaakt van allerlei kleine instrumentjes waarmee je kunt strijken, kloppen, duwen. Hierdoor is het al te gebruiken vanaf de babytijd. Deze methode stamt al uit de 17de eeuw en is in Japan ontwikkeld speciaal voor kinderen onder de 12 jaar. De basis van Japanse acupunctuur stamt van origine wel af van de Chinese acupunctuur.

Wat kan er zoal behandeld worden: Het leuke van Shonishin is dat het een heel “eenvoudige” methode lijkt, maar de werking is geweldig. Minimale dosis – Maximaal effect. Ook de ouder vervult een belangrijke rol. Als ouder vertel je wat er mis is, krijg je soms een stukje thuiswerk mee en let je op wat er gebeurt/ verandert. En de kinderen, die vinden het heerlijk!
logo facebook logo linkedin

Tel. 06 15 25 25 55
info@zeelandacupunctuur.nl

Van Dusseldorpstraat 7-b
gebouw De Pijlers
Goes

logo KVBM